Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2009

9/9/9

Σεπτεμβρης...
Ο 9ος μηνας του χρονου φετος εχει μια ιδιομορφια... Στις 9 του μηνα, δημιουργειτε μια "σειρα" απο 9αρια! Για οσους εχουν μια στοιχειωδη γνωση αριθμολογιας, ο αριθμος 9 ειναι ο αριθμος της ολοκληρωσης... Τα τρια 9αρια σηματοδοτουν μια εισροη υψηλων δονησεων στον πλανητη, προερχομενη απο υψηλοτερα πεδια συνειδησης!
Οσοι εχουν γνωση, του τι σημαινει αυτο, εχουν μιας πρωτης ταξεως ευκαιρια να επιτρεψουν στον Εαυτο τους να επεκταθει συνειδησιακα και να "γειωσει" υψηλοτατης ταξεως δονησεις στην τρισδιαστατη πραγματικοτητα... Καθε Ανθρωπος που εχει εισελθει σε μια διευρυμενη αντιληψη της "πραγματικοτητας", καθε ον το οποιο αντιλαμβανεται την ενοτητα του Συμπαντος χωρου, εχει την μοναδικη ευκαιρια να εισελθει σε μια νεα συνειδησιακη κατασταση...

Οποιοσδηποτε μπορει να αφουγκραστει το Συμπαν και εχει παψει προ πολλου να θεωρει το απειροελαχιστα μικρο εγωικο του κοσμο, ως το Παν... Μπορει μεσω διαλογισμων, τις επομενες μερες να επεκτεινει την ενοτητα του με μια πολυ ευρυτερη προοπτικη, η οποια παρεπιπτοντως ειναι η φυσικη ενοτητα του Ανθρωπινου οντος!
Ο πλανητης Γη εχει -εδω και καιρο- μπει σε μια διαδικασια αλλαγης της δονησης της. Σταθερα κινειτε προς την 5η διασταση... Τα οντα που κατοικουν στη επιφανεια της ( και οχι μονο) εχουν την ευκαιρια να ακολουθησουν την πορεια αυτη, εφοσον το επιλεξουν!
Οι επομενες μερες ειναι μια προσδοκωμενη κατασταση απο μερους των Ανθρωπων που εχουν αποκαταστησει μια στοιχειωδη Αυτογνωσια... Ειναι μια ανταποκριση της Υπερσυνειδησης ως προς την εξελιξη του Συμπαντος και ολων των μερων του...
Οι εποχες ειναι καταπληκτικες για αυτους που μπορουν να "δουν" περα απο τα δελτια ειδησεων...

4 σχόλια:

  1. http://the-law-of-4l.blogspot.com/2007/07/1111.html

    συμβαίνει εδώ και αρκετό καιρό...το 11 με κυνηγά άνευ προηγουμένου...αριθμολογικά μπορείς να πεις μερικά πράγματα για το 11?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το 11 συνιστα το επομενο σταδιο εξελιξης προς την πολυδιαστατικοτητα... την φυσικη κατασταση του Ανθρωπινου οντος, εκτος του φυσικου σωματος εννοειτε! Η τρισδιασταση αντιληψη που συνδεεται αμεσα με τις αισθησεις ειναι μια περιορισμενη αντιληψη, καλυπτει συγκεκριμενο φασμα... Το 11 σημειολογικα αναφερεται σε αντιληψη εκτος του χωροχρονικου matrix μεσα στο οποιο ειναι εγκλωβισμενη (λογω επιλογης) η αντιληπτικοτητα των περισσοτερων ανθρωπων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι να περιμενουμε για 11/11/2011 στις 11:11

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σε μια πολυδιαστατικη προοπτικη, τι να περιμενεις? Οταν ο τρισδιαστατος νους προσπαθει να εξηγησει κατι που τον υπερβαινει, πως να νοηματοδοτησεις την επερχομενη Συνειδηση? Μονο βιωματικη προσεγγιση μπορει να επιτευχθει... και αν καποιος εχει λογοτεχνικες ικανοτητες μπορει να αποπειραθει να περιγραψει το απεριγραπτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή