Σάββατο 29 Μαΐου 2010

ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΒΑΘΥ!

Η εποχη αναδυκνυει μια γενικοτερη συγχιση, μια αβεβαιοτητα που πλαναται επανω απο τα κεφαλια ολων...  Ριχνοντας μια συντομη ματια στις "ειδησεις" των Μ.Μ.Αποχαυνωσης τα παντα φαινετε να καταρρεουν με ρυθμους γοργους! Τι συμβαινει τελικα? Γιατι ολες οι "σταθερες" της ζωης μας εχουν παψει πλεον να φανταζουν ως τετοιες?
Κατ' αρχας αυτο που καταρεει ειναι μια επιβεβλημενη πραγματικοτητα που μας εχει επιβληθει απο τους διαχειριστες της πραγματικοτητας μας. Το Ματριξ που εχουμε αποδεχθει ως αληθεια και που αποτελει τον ακρογωνιαιο λιθο της ζωης μας!
Η Γαια, το σπιτι μας ως ζωντανος οργανισμος εξελισετε... Μαζι της και ολοι οι ενβιοι οργανισμοι που κατοικουν επανω της. Ο πλανητης προχωρα σε μια διαστασιακη αλλαγη ως μερος της εξελικτικης του πορειας. Αρχιζουμε λοιπον να αντιλαμβανομαστε οτι η παγιωμενη αποψη μας για τον Εαυτο μας, για την "πραγματικοτητα" μας, για τον σκοπο και τον λογο της υπαρξης μας, ειναι κατα πολυ περιορισμενη και σαφως επιβεβλημενη!
Εδω και καιρο ο "ιστος" της κοινα αποδεκτης "πραγματικοτητας" εχει αρχισει να κανει ρωγμες.
Τοσο εντονες ρωγμες που ακομα και οι εντελως παραδομενοι στην "επισημη" εκδοχη αρχιζουν να παρατηρουν... Το οικονομικο συστημα καταρεει, το περιβαλλον καταρεει, το πολιτικο συστημα καταρεει, οι αξιες καταρεεουν... Ξαφνικα απογυμνωμενοι, στρεφομαστε δεξια και αριστερα ψαχνοντας μια σταθερα.
Χαρακτηριστικο της διαστασιακης αλλαγης ειναι οτι οι "σταθερες" χανονται... Με εναν "περιεργο" τροπο ολα φαινονται ανουσια, αδιαφορα... Το ιδιο το εδαφος της "αληθειας" μας υποχωρει σε μια πιο ρευστη, επιπλαστη μορφη " πραγματικοτητας"! Αυτο αποτελει ενα ειδος ΣΟΚ για τον ανετοιμο, παραδομενο και υποταγμενο ανθρωπο... Οι ποιμενες του τον προδωσαν και ο ιδιος αδυνατει να το δεχθει... Οι κυβερνησεις του, οι θρησκευτικοι του "ηγετες", οι πυλωνες της οικονομικης του "ασφαλειας", τα Μ.Μ.Αποχαυνωσης και τα παραμυθια τους, η ιδια η "εικονικη πραγματικοτητα" ΚΑΤΑΡΕΕΟΥΝ!
Η διασπαση του "ιστου" οφειλετε εν πολλοις στην αναξελεγκτη δραση ενος αλλου "ιστου! Αυτον του διαδικτυου... Η πληροφορια πλεον δεν εχει Πατρωνες, προστατες και εντολοδοχους!
Σε τι λοιπον να στραφει ο πανικοβλητος πολιτης? Ποιος θα του δωσει την νεα "αληθεια"? Ποιος θα τον απαλλαξει απο την ευθυνη της υπαρξης του?
Η λυση ειναι εντος! Οταν ο πολιτης συνειδητοποιησει οτι η Αληθεια υπαρχει εντος του, οτι η γνωση και η ευθυνη ειναι εντος του, τοτε θα πρεπει να στραφει εκει που το αιωνιο ΦΩΣ της ιδιας του της Υπαρξης λαμπει!
Χρειαζεται θαρρος, χρειαζεται καταδυση εντος, χρειαζεται αποφασιστικοτητα και ανοιχτο μυαλο!
ΟΛΟΙ μας ερχομαστε απο την ΜΙΑ πηγη... Ζουμε σε εναν πλανητη ελευθερης βουλησης, ενα κοσμικο πειραμα πανω στην συνειδητοτητα... Ζουμε σε τρομερα ενδιαφεροντες καιρους οπου οι αλλαγες θα ειναι κατακλυσμιαιες... Ολα αυτα συνδεονται με την διαστασιακη αλλαγη και με την ιδια μας την ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ! "Ανθρωπε, γνωθι σ' Εαυτον". Αγγαλιαστε τις επερχομενες αλλαγες με σιγουρια, με εμπιστοσυνη, με ΑΓΑΠΗ! Αναγνωριστε το ατελειωτο μεγαλειο της υπαρξης σας και με εμπιστοσυνη αγγαλιαστε αυτο που ΠΑΝΤΑ εισασταν... Ενας θεϊκος σπινθηρας σε μια περιπετεια στις χαμηλες δονησεις...
Η Συμπαντικη Νομοτελεια μας οδηγει εκ του ασφαλους στην Αναληψη μας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου